Livrarea produselor

10 RON
Courier (plata ramburs)
Timp livrare: 1-3 zile lucratoare

Returnarea produselor
ACCEPTAM RETURURI pentru toate produsele trimise prin Curier, indiferent de motiv.

Conform legislatiei din Romania puteti sa returnati produsele cumparate de pe www.jucamtenis.ro in termen de 10 zile de la cumpararea lor. Legislatia in vigoare se aplica persoanelor fizice.

Asadar, dumneavoastra, consumatorul, aveti dreptul de a denunta unilateral contractul la distanta, in termen de 10 zile lucratoare, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv.

Conditie principala pentru acceptare retur: produsul returnat trebuie sa nu prezinte defecte, fiind in starea in care i-a fost livrata, putand fi revandut la acelasi pret. Daca produsul returnat nu respecta aceasta conditie ne rezervam dreptul de a refuza produsul.

Procedura Retur: Clientul trimite coletul fara ramburs, platind transportul, iar apoi noi va trimitem contravaloarea produsului prin transfer bancar sau inlocuim produsul cu un alt produs indicat de dvs, in acest ultim caz platind noi transportul.

Adresa Retur: Tinica Neculai-Codrut PFA, Str. Gh. Petrascu nr. 43-45, baza TENIS Voinicelu', cod 031592, Bucuresti. Telefon: 0758 13 45 13.

Toate aceste clauze si conditii sunt prevazute in : 

Ordonanta nr. 130/2000 privind regimul juridic al contractelor la distanta. 

Lege nr. 51 din 21/01/2003 pentru aprobarea Ordonantei Guvernului nr. 130/2000 privind regimul juridic al contractelor la distanta

Pentru orice detalii sau neclaritati privind returnarea produselor va rugam sa ne contactati prin email la jucamtenis@gmail.com .
Back